Tel 1 : +31 (0) 10 269 80 90 | Tel 2 : +31 (0) 10 269 80 91 | info@autobedrijfesberg.nl

maandag t/m zaterdag 09:00 – 17:30

Werkplaats in Rhoon | Autobedrijf Esberg

Garage in Rhoon

Zoekt u naar een autowerkplaats in Rhoon voor het onderhoud van uw auto? Welkom bij Vakgarage Esberg. Wij zijn een autobedrijf in Zuid-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Rhoon. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in Rhoon? U bent van harte welkom bij Vakgarage Esberg!

UW AUTO LATEN REPAREREN? VAKGARAGE ESBERG IS UW GARAGE IN RHOON (ZUID-HOLLAND)

Tijdens een kleine beurt voor uw auto worden standaard de olie en het oliefilter vervangen. Bij Vakgarage doen we meer dan dat. We hebben de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland ontwikkeld door naast de standaard werkzaamheden de auto te controleren op 30 veiligheidspunten. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is. Het uit laten voeren van een kleine beurt zorgt ervoor dat eventuele problemen aan uw auto vroegtijdig aangepakt kunnen worden. Dit voorkomt grote en vaak dure problemen aan uw auto.

KLEINE ONDERHOUDSINSPECTIE VOOR UW AUTO EN APK

Combineer de kleine beurt met de APK keuring, op deze manier heeft u aan één afspraak voldoende. Is uw auto binnenkort weer toe aan een keuring? Neem dan direct ook een kleine beurt, zodat de auto er weer tegenaan kan.

KOSTEN KLEINE BEURT

De kosten van de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland zijn afhankelijk van uw autotype, maar door onze scherpe prijzen betaalt u nooit te veel.

Neem voor een prijsopgave contact op met ons. (info@vakgarageesberg.nl / 010-3037409)

Bij een kleine beurt wordt uw auto op circa 20-30 afzonderlijke punten bekeken, zoals remmen, bandenspanning, ruitenwissers en lampen. Daarnaast wordt standaard het oliefilter vervangen in combinatie met het olie. Wat er precies moet gebeuren aan uw auto, staat in het onderhoudsboekje beschreven. Uiteraard nemen wij dit altijd met u door.

    WhatsApp Chat met ons met WhatsApp