Tel 1 : +31 (0) 10 269 80 90 | Tel 2 : +31 (0) 10 269 80 91 | info@autobedrijfesberg.nl

maandag t/m zaterdag 09:00 – 17:30

Over Ons

Autobedrijf Esberg B.V. is een dynamisch familiebedrijf, gespecialiseerd in de aan- en verkoop van jong gebruikte auto’s. De eigenaar, R. Esberg, heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in de branche.

Kwaliteit, service en oprechtheid zijn belangrijke termen in de organisatie die naar voren komen in onze zeer jonge scherp geprijsde occasions. Bij Autobedrijf Esberg B.V. hoeft u zich geen zorgen te maken over garantie. Naast het feit dat wij zowel RDW-erkend als NAP- en BOVAG-Lid zijn, vallen onze auto’s vanwege de jonge leeftijd meestal onder de fabrieksgarantie die wordt gewaarborgd door de desbetreffende merkdealer.

Bij auto’s met de verkoopprijs boven de €4500 zijn 6 maanden garantie optioneel. Ook kunt u kiezen voor een jaar lang pechhulp! binnen Europa inclusief 30 dagen gelijkwaardig vervangend vervoer.

Laat u auto controleren en ontvang een chassisschadevrij certificaat, dan kunt u er zeker van zijn dat u auto schadevrij is. Ook verstrekken wij de nationale auto-pas waardoor er een garantie ontstaat dat de kilometer stand ook daadwerkelijk authentiek is.

U kunt ons bezoeken in onze showroom aan de Pascalweg 163 te Rotterdam waar wij u graag van dienst zijn.

Openingstijden:

maandag t/m Zaterdag- 09:00 tot 17:30

    Contact Person Chat met ons met WhatsApp