Tel 1 : +31 (0) 10 269 80 90 | Tel 2 : +31 (0) 10 269 80 91 | info@autobedrijfesberg.nl

maandag t/m zaterdag 09:00 – 17:30

Distributieriem Rhoon

Distributieriem Rhoon

Welkom bij Autobedrijf Esberg in Rhoon! Bent u op zoek naar professionele service voor uw auto in Rhoon en omgeving? Zoek niet verder! Bij Autobedrijf Esberg staan we klaar om u te helpen met al uw auto-onderhoudsbehoeften. Met onze jarenlange ervaring en toegewijde service, zijn we uw betrouwbare partner voor alles wat met uw auto te maken heeft.

De distributieriem wordt gezien als het meest cruciale onderdeel van uw motor. Het is daarom belangrijk om te realiseren dat deze riem in versleten toestand problemen kan opleveren. Als de distributieriem versleten raakt of breekt, kan dit ernstige schade aan uw motor veroorzaken. Vakgarage Esberg vervangt alle soorten distributieriemen. Ook het vervangen van de distributieketting is bij Vakgarage Esberg mogelijk.

Wilt u uw distributieriem laten vervangen of twijfelt u of de riem nog in goede staat is, neem dan contact op met onze service adviseur.

Distributieriem Rhoon

Een distributieriem moet worden vervangen bij een bepaalde kilometerstand en is leeftijdsafhankelijk. Wanneer dit nodig is, is afhankelijk van het merk en model van uw auto. Gemiddeld zal dit tussen de 120.000 en 150.000 km zijn.

Ben jij geïnteresseerd of heb jij vragen? Neem dan contact met ons op via het formulier hieronder of neem contact op via de contactgegevens hieronder:

Email : info@autobedrijfesberg.nl
Whatsapp: Chat met ons!
Tel : +31 (0) 10 269 80 90

Maak een afspraak

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

   WhatsApp Chat met ons met WhatsApp